
یدالله رحمانی در ستاد اقتصاد مقاومتی استان فارس به اقداماتی که در کمیتههای مختلف انجام شده اشاره کرد و اظهار داشت: رفع موانع صادرات از جمله بیمهنامه و ضمانتنامه تولیدکنندگان یکی از اقداماتی است که انجام شده و این منجر به افزایش صادرات شده است.
وی با اشاره به رقم ۷۰۰ میلیون دلاری صادرات کالا و خدمات در استان گفت: این میزان صادرات در ۸ ماهه امسال انجام شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۵ درصد رشد داشته است.
رحمانی با اشاره به ارائه تسهیلات برای رونق تولید و حل مشکلات واحدهای تولیدی افزود: تاکنون ۵۱۸ میلیارد تومان پرداخت و مشکلات ۳۷۸ واحد تولیدی برطرف شده و استان فارس رتبه نخست جذب تسهیلات رونق تولید را کسب کرده است.
معاون اقتصادی استاندار فارس با اشاره به کمیته اقتصاد دانشبنیان خاطرنشان کرد: ۶۱۲ هسته دانشبنیان، ۹۵ شرکت دانشبنیان، ۵ مرکز رشد در پارک علم و فناوری استان، ۶ مرکز رشد در علوم پزشکی و ۹ مرکز اقماری از توانمندیهای فارس در زمینه اقتصاد دانشبنیان است.
رحمانی تصریح کرد: با توجه به این ظرفیتها استان فارس پیگیر تاسیس منطقه ویژه علم و فناوری است که با این اقدام گام بزرگی در اقتصاد دانشبنیان برداشته میشود و استان فارس رتبه ۵ را در کشور کسب میکند.
وی به انعقاد تفاهمنامه با ستاد توسعه و فناوری نفت و گاز معاونت علمی ریاست جمهوری اشاره و بیان کرد: هدف از این تفاهمنامه ایجاد منطقه ویژه فناوری نفت و گاز در استان فارس است، علاوه بر این امر برای اجرای خط لوله انتقال سوخت به استان، اجرای طرح GTL در سروستان و استحصال اتان شرکت پارسیان از سوی کمیته نفت و گاز پیگیری میشود.
ساسان تاجگردون، معاون برنامهریزی و بودجه استاندار فارس نیز به واگذاری طرحهای تملک دارایی اشاره کرد و اظهار داشت: ۶۲۸ پروژه قابل واگذاری شناسایی شده که ۵۴۷ پروژه واگذار شده، ۸۱ پروژه در شرف واگذاری و ۱۲ پروژه در مرحله فراخوان است.
قوانین دیدگاه